Hoito & valmennus & rentoutus Turku


Tervetuloa kehomielen huoltamoon!

Takaisin kehoon. Keho on viisas. Kysy keholta. Keho kertoo. Kuuntele kehoa.
Saat hoitoa ja valmennusta kehoon ja mieleen (eli kehomieleen).

Valitse henkilökohtaisista palveluistamme (Turku, Nummi)
- Shiatsu eli japanilainen hieronta (rentoutushoito)
- Rytminen liikeharjoittelu (rentoutushoito) ja/tai
- Kinesiologia (eli kehon/kehomielen tasapainotusterapia, wellness personal training, vapautus, tasapainotus, rentoutus ja stressinhallinta).

Saat lisätiedot alta.

Shiatsu eli japanilainen hieronta (rentoutushoito)

Joskus on ihana vain olla. Varaa itsellesi omaa aikaa turvallisen japanilaisen hieronnan muodossa. Hoito tehdään tekstiilien päältä ja halutessasi käytetään kertakäyttöhanskoja ja kasvoliinaa.
Tämä hieronta auttaa
rauhoittumaan, rentoutumaan, maadoittumaan, tasapainottumaan - ja hoitosarja voi helpottaa myös vaivoja.

Japanilaisessa hieronnassa saat shiatsua, Shindoa® ja/tai Jomonia (Shindo® ja Jomon ovat shiatsun uudempia sisaria). Hoito tehdään lattiatasolla futonilla pehmeän oloasun ja hoitoliinojen päältä. Jos haluat, niin yhdistämme shiatsuun myös kinesiologisia lihastestejä, joilla löydämme nopeiten tärkeimmät hoitoalueet/meridiaanit/lihakset ja niiden hoitokeinot. Kinesiologia näin ollen tehostaa tuloksia.

Pitkällä kahden (2) tunnin vastaanottokerralla teemme myös Shindon® ja/tai Jomonin rentoutuksia ja rentoutusvenytyksiä ja saat enemmän kotihoito-ohjeitakin.

Saat halutessasi myös kraniosakraaliterapiaa (osteopatian alamuoto) osana hoitoasi.

Vastaanottopaikka Turku (Nummi), sopimuksesta ma-pe klo 7.00-19.00. Kysy myös lauantai-aikoja.

Tarjous! Shiatsu (Turku) 1,5 tunnin vastaanottoaika 50,00 (norm. 67,00). Varaa aika!

1 h

50

Lapsille ja vanhuksille

1,5 h

67

Lyhyt rentoutus

Sarjakortilla 60 €

2 h

84

Suosituin aika, pidempään rentoutukseen. Sarjakortilla 80 €

Lisäpalveluna voit varata hoidon loppuun 30 min. kraniosakraaliterapiaa 30 €.

Hinnat sis. ALV 0%/24%.

Tilaa aika / sarjakortit: vuokko@feelfree.fi

Rytminen liikeharjoittelu (rentoutushoito)

Rytminen liikeharjoittelu (Rhytmic Movement Training RMT) on ruotsalaisen psykiatri Harald Blombergin menetelmä lapsuusajalta päälle jääneiden primitiivirefleksien hoitamiseen. Kun ne on hoidettu, tyypillisesti stressi ja tietyt vaivat vähenevät, oppiminen, osaaminen ja tekeminen helpottuu, tulokset paranevat, olo tasapainottuu. Rytminen liikeharjoittelu toimii myös rentoutushoitonasi. Hoito ja ohjaus tehdään vaatteiden päältä.

Tutkimme kinesiologian avulla, mitkä refleksit ovat jääneet päälle ja tasapainotamme ne. Saat kotihoito-ohjeet.

Saat halutessasi myös kraniosakraaliterapiaa (osteopatian alamuoto) osana hoitoasi.

Vastaanotto Turun Nummessa sopimuksesta ma-pe klo 7.00-19.00. Kysy myös lauantai-aikoja.

1 h

62

Pienempiin aiheisiin, usein lapsille, ja joskus myös jo tutuiksi tulleille asiakkaille.

Sarjakortilla 55 €

1,5 h

87

Yleisin ajan pituus. Voi riittää lapsen ensimmäiseksi käynniksi

Sarjakortilla 77 €

2 h

112

Ainakin ensimmäiseen käyntiin ja laajempiin aiheisiin suositellaan 2 tuntia.

Sarjakortilla 99 €

Jollet pääse noin 2 viikon sisällä jatkokäynnille, voit varata myös käynnin jälkeisen lyhyen jälkitarkastuksen ja lisäohjeistuksen puhelimitse tai sähköpostilla 30 € / 30 min. / kpl.

Hinnat sis. ALV 24%.

Tilaa aika / sarjakortit: vuokko@feelfree.fi

Kinesiologia (wellness personal training)

Kinesiologia (= kehon/kehomielen tasapainotusterapia, wellness personal training, vapautus, tasapainotus, rentoutus, stressinhallinta) on luonnollista, monipuolista, kokonaisvaltaista, tehokasta, ja joskus hauskaakin, hoitavaa valmennusta. Tavallisesta personal trainingista tämä kinesiologia / wellness personal training eroaa sillä, että liikunta- ja hoitomenetelmät ovat yleensä pehmeämpiä: rentoutusliikuntaa, terveysliikuntaa, yksittäisiä liikkeitä ja hoitopisteitä, sekä monia luovia menetelmiä. Hoito ja valmennus tehdään vaatteiden päältä turvallisesti.

Tätä voit toki käyttää myös parantamaan kuntosali- ja muun liikunnan tuloksiasi. Yleensä tätä tehdään arkivaatteissa istuen, seisten ja makuulla hoitotilassa, työpaikoilla, kodeissa, missä vain.

Esimerkki: kuvassa kinesiologi (kuten myös tekee fysioterapeutti) testaa asiakkaan "vinoja vatsalihaksia". Kaikilla lihaksillamme on yhteys myös esimerkiksi sisäelimiin ja tunteisiin. Esimerkiksi vatsalihaksilla on yhteys paitsi selkälihasten kuntoon ja ryhtiin myös ohutsuoleen, ruoansulatukseen, ravintoaineiden imeytymiseen, vatsakipuun, sekä muiden muassa elämän tasapainoon ja yhteistyöhaluisuuteen.

Kinesiologiaa käyttävät avoimet ja aktiiviset, itsestään huolta pitävät ihmiset. Kinesiologia / wellness personal training on asiakkaan ja ohjaajan tiivistä yhteistyötä. Laji sopii hyvin myös lapsille ja eläimille. Kinesiologiasta saat apua moneen vaivaan, ongelmaan ja tavoitteeseen.

Parhaiten saat kinesiologiasta käsityksen tulemalla vastaanotolle, koska tämä on konkreettisesti tuntuva ja samalla herkkä menetelmä, jota on haastava kuvata kirjallisesti, mutta yritetään :) .

Kinesiologian vastaanotolla saat kartoituksen, tasapainotuksen / hoidon sekä itsehoitovalmennuksen. Kuuntelemalla kehoasi kevyiden lihastestien avulla löydämme mahdollisesti vaivojen taustasyitä sekä parhaat pehmeät kehomielen hoitokeinot. Saat tietenkin myös varsinaisen tasapainotushoidon paikan päällä ja lisäksi ohjaamme sinulle keinoja myös kotona itsetehtäviksi.

Tapaaminen koostuu näistä osista:
1) kuulumiset/harjoittelun sujuminen
2) hoidettavan asian kartoitus (pääasiassa keholta/hermostolta kinesiologian kevyillä lihastesteillä tarkistaen)
3) kehon-/kehomielen tasapainotus / hoito
4) itsehoitovalmennus. Opit kuuntelemaan kehoasi ja itsekin aktivoimaan kehomielesi itseparannuskyvyn.

Tavoite-esimerkkejä:

  • Kehomielen tasapainotus: stressi, tunnestressi, addiktiot, käyttäytyminen, “ohjelmoinnit”, itsetuntemus
  • Kehon & mielikehon tasapainotus: ryhti, liikkuminen, painonhallinta, ravinto, kipu, selkä, noidannuoli ym. kehon epämääräiset vaivat
  • Taitojen parantaminen:
    1. Työ-/liike-elämän ammattilaisen oman alan osaamisen vahvistaminen esim. Aivojumppa/Brain Gym®:llä. Myös muu työntekijän osaaminen, opiskelu, oppiminen, ilmaisutaito ym.
    2. Kilpailijan, urheilijan, liikkujan, tanssijan, taiteilijan, esiintyjän kinesiologinen valmennus.


Kinesiologian juuret ovat USA:ssa ja sitä käytetään tuloksekkaasti nykyään jo yli 100 maassa. Siinä saat hyödyksesi sekä länsimaisia keinoja (lihas-, lymfa, verenkierto-, hermosto-, ravinto- ja tunnetekijät), että kiinalaisia ja japanilaisia tehokeinoja, mm. sisäelinmeridiaanit ja 5 elementin hoito.

Parhaat tulokset saat säännöllisillä huoltokäynneillä esimerkiksi 1 x / kk, tai kuurina 5-10 x sarjassa noin 1-6 viikon välein. Varaa alkuun yksittäinen ensimmäinen 2 h käynti, joka sisältää myös alkukartoituksen, ja päätä sitten sarjan ottamisesta. Toki saat varata yksittäisiäkin käyntejä.

Tarpeesi mukaan voimme sisällyttää käyntiisi myös terveysliikuntaa (Asahi®, Shindo®, Jomon, Rytmistä liikeharjoittelua).

Saat halutessasi myös kraniosakraaliterapiaa (osteopatian alamuoto) osana hoitoasi.

Vastaanotto Turun Nummessa sopimuksesta ma-pe klo 7.00-19.00. Kysy myös lauantai-aikoja.Uutta! Voit varata myös puhelin-/Skype-konsultaation. Se sisältää kartoituksen, hoidon ja itsehoitovalmennuksen (opit tekemään hoidon itse). Puhelin-/Skype-aikasi voi olla minkä pituinen vain eli 1 h, 1,5 h tai 2 h. Hinta on sama kuin kasvokkain tapaamisessa. Varaa puhelin-/Skype-aika tekstiviestillä 050 555 4442 ja soita sovittuna aikana samaan numeroon.


Lisätietoja kinesiologiasta saat kursseiltani ja/tai ottamalla yhteyttä.

Tarjous! Kinesiologia (Turku) 2,0 tunnin vastaanottoaika 99,00 (norm. 112,00). Varaa aika!

1 h

62

Pienempiin aiheisiin, usein lapsille, ja joskus myös jo tutuiksi tulleille asiakkaille.

Sarjakortilla 55 €

1,5 h

87

Yleisin ajan pituus. Voi riittää lapsen ensimmäiseksi käynniksi

Sarjakortilla 77 €

2 h

112

Ainakin ensimmäiseen käyntiin ja laajempiin aiheisiin suositellaan 2 tuntia.

Sarjakortilla 99 €

Jollet pääse noin 2 viikon sisällä jatkokäynnille, voit varata myös käynnin jälkeisen lyhyen jälkitarkastuksen ja lisäohjeistuksen puhelimitse tai sähköpostilla 30 € / 30 min. / kpl.

Hinnat sis. ALV 24%.

Tilaa aika / sarjakortit: vuokko@feelfree.fi