Hoito & valmennus & rentoutus Turku


Tervetuloa kehomielen huoltamoon!

Takaisin kehoon. Keho on viisas. Kysy keholta. Keho kertoo. Kuuntele kehoa.
Saat hoitoa ja valmennusta kehoon ja mieleen (eli kehomieleen).

Valitse henkilökohtaisista palveluistamme (Turku, Nummi)
- Shiatsu eli japanilainen hieronta (rentoutushoito)
- Rytminen liikeharjoittelu (rentoutushoito) ja/tai
- Kinesiologia (eli kehon/kehomielen tasapainotusterapia, wellness personal training, vapautus, tasapainotus, rentoutus ja stressinhallinta).

Saat lisätiedot alta.

Shiatsu eli japanilainen hieronta (rentoutushoito)

Joskus on ihana vain olla. Varaa itsellesi omaa aikaa turvallisen japanilaisen hieronnan muodossa. Hoito tehdään tekstiilien päältä ja halutessasi käytetään kertakäyttöhanskoja ja kasvoliinaa.
Tämä hieronta auttaa
rauhoittumaan, rentoutumaan, maadoittumaan, tasapainottumaan - ja hoitosarja voi helpottaa myös vaivoja.

Japanilaisessa hieronnassa saat shiatsua, Shindoa® ja/tai Jomonia (Shindo® ja Jomon ovat shiatsun uudempia sisaria). Hoito tehdään lattiatasolla futonilla pehmeän oloasun ja hoitoliinojen päältä. Jos haluat, niin yhdistämme shiatsuun myös kinesiologisia lihastestejä, joilla löydämme nopeiten tärkeimmät hoitoalueet/meridiaanit/lihakset ja niiden hoitokeinot. Kinesiologia näin ollen tehostaa tuloksia.

Pitkällä kahden (2) tunnin vastaanottokerralla teemme myös Shindon® ja/tai Jomonin rentoutuksia ja rentoutusvenytyksiä ja saat enemmän kotihoito-ohjeitakin.

Saat halutessasi myös kraniosakraaliterapiaa (osteopatian alamuoto) osana hoitoasi.

Vastaanottopaikka Turku (Nummi) sopimuksesta. Varaa aika!

1 h

50

Lapsille ja vanhuksille

1,5 h

67

Lyhyt rentoutus

Sarjakortilla 60 €

2 h

84

Suosituin aika, pidempään rentoutukseen. Sarjakortilla 80 €

Lisäpalveluna voit varata hoidon loppuun 30 min. kraniosakraaliterapiaa 30 €.

Hinnat sis. ALV 0%/24%.

Tilaa aika / sarjakortit: vuokko@feelfree.fi

Rytminen liikeharjoittelu (rentoutushoito)

Rytminen liikeharjoittelu (Rhytmic Movement Training RMT) on ruotsalaisen psykiatri Harald Blombergin menetelmä lapsuusajalta päälle jääneiden primitiivirefleksien hoitamiseen. Kun ne on hoidettu, tyypillisesti stressi ja tietyt vaivat vähenevät, oppiminen, osaaminen ja tekeminen helpottuu, tulokset paranevat, olo tasapainottuu. Rytminen liikeharjoittelu toimii myös rentoutushoitonasi. Hoito ja ohjaus tehdään vaatteiden päältä.

Tutkimme kinesiologian avulla, mitkä refleksit ovat jääneet päälle ja tasapainotamme ne. Saat kotihoito-ohjeet.

Saat halutessasi myös kraniosakraaliterapiaa (osteopatian alamuoto) osana hoitoasi.

Vastaanottopaikka Turku (Nummi) sopimuksesta. Varaa aika!

1 h

62

Pienempiin aiheisiin, usein lapsille, ja joskus myös jo tutuiksi tulleille asiakkaille.

Sarjakortilla 55 €

1,5 h

87

Yleisin ajan pituus. Voi riittää lapsen ensimmäiseksi käynniksi

Sarjakortilla 77 €

2 h

112

Ainakin ensimmäiseen käyntiin ja laajempiin aiheisiin suositellaan 2 tuntia.

Sarjakortilla 99 €

Jollet pääse noin 2 viikon sisällä jatkokäynnille, voit varata myös käynnin jälkeisen lyhyen jälkitarkastuksen ja lisäohjeistuksen puhelimitse tai sähköpostilla 30 € / 30 min. / kpl.

Hinnat sis. ALV 24%.

Tilaa aika / sarjakortit: vuokko@feelfree.fi

Kinesiologia eli "Kehomielitunneterapia"

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan itseäsi, lisäämään itsetuntemustasi ja saamaan helpotusta ja tuloksia!

Kinesiologia (oikeastaan soveltava kinesiologia) on kokonaisvaltainen, monipuolinen, lääkkeetön, luonnonmukainen ja tehokas kehomielitunneterapia. Sitä voidaan kutsua myös nimillä kehon/kehomielen tasapainotusterapia, wellness personal training, itsetuntemusvalmennus, tasapainotus sekä rentoutus ja stressinhallinta. Tavallisesta personal trainingista kinesiologia / kehomielitunneterapia eroaa sillä, että liikunta- ja hoitomenetelmät ovat yleensä pehmeämpiä: rentoutusliikuntaa, terveysliikuntaa, yksittäisiä liikkeitä ja hoitopisteitä, sekä monia luovia menetelmiä. Muista terapiamuodoista tämä kehomielitunneterapia eroaa siinä, että usein asiakas itsekin osallistuu aktiivisesti omaan terapiaansa, ainakin osan tapaamisajasta. Hoito ja valmennus tehdään vaatteiden päältä turvallisesti.

Tätä voit toki käyttää myös parantamaan kuntosali- ja muun liikunnan tuloksiasi. Yleensä kinesiologiaa / kehomielitunneterapiaa tehdään arkivaatteissa istuen, seisten ja makuulla hoitotilassa, työpaikoilla, kodeissa, missä vain.

Esimerkki: kuvassa kinesiologi (kuten myös tekee fysioterapeutti) testaa asiakkaan "vinoja vatsalihaksia". Kaikilla lihaksillamme on yhteys myös esimerkiksi sisäelimiin ja tunteisiin. Esimerkiksi vatsalihaksilla on yhteys paitsi selkälihasten kuntoon ja ryhtiin myös ohutsuoleen, ruoansulatukseen, ravintoaineiden imeytymiseen, vatsakipuun, sekä muiden muassa ihmissuhteisiin.

Kinesiologiaa / kehomielitunneterapiaa käyttävät avoimet ja aktiiviset, itsestään huolta pitävät ihmiset, jotka haluavat oppia kuuntelemaan itseään ja tuntemaan itsensä. Kinesiologia / kehomielitunneterapia on asiakkaan ja kinesiologin tiivistä yhteistyötä. Laji sopii hyvin myös lapsille ja eläimille. Kinesiologiasta / kehomielitunneterapiasta saat apua moneen vaivaan, ongelmaan ja tavoitteeseen.

Parhaiten saat kinesiologiasta/terapiasta käsityksen tulemalla vastaanotolle, koska tämä on konkreettisesti tuntuva ja samalla herkkä ja tehokas menetelmä, jota on haastava kuvata kirjallisesti, mutta yritetään :) .

Kinesiologian / kehomielitunneterapian vastaanotolla saat kartoituksen, kehomielitunneterapeuttisen hoidon sekä itsehoitovalmennuksen. Kuuntelemalla kehoasi kevyiden lihastestien avulla löydämme mahdollisesti vaivojen taustasyitä sekä parhaat pehmeät kehomielitunneterapeuttiset hoitokeinot. Saat tietenkin myös varsinaisen kehomielitunnehoidon paikan päällä ja lisäksi ohjaamme sinulle keinoja myös kotona itsetehtäviksi.

Tapaaminen koostuu näistä osista:
1) kuulumiset/harjoittelun sujuminen
2) hoidettavan asian kartoitus (pääasiassa keholta/hermostolta kinesiologian kevyillä lihastesteillä tarkistaen)
3) kehomielitunneterapeuttinen hoito
4) itsehoitovalmennus. Opit kuuntelemaan kehoasi, tuntemaan itsesi ja itsekin aktivoimaan kehomielesi itseparannuskyvyn.

Tavoite-esimerkkejä:

  • Kehomielitunneterapeuttinen tasapainotus: itsetuntemus, stressi, tunnestressi, addiktiot, käyttäytyminen, “ohjelmoinnit”
  • Kehomielitunneterapeuttinen tasapainotus: ryhti, liikkuminen, painonhallinta, ravinto, kipu, selkäkrampit, selkäjumitukset, noidannuoli ym. kehon epämääräiset vaivat
  • Taitojen parantaminen:
    1. Työ-/liike-elämän ammattilaisen oman alan osaamisen vahvistaminen esim. Aivojumppa/Brain Gym®:llä. Myös muu työntekijän osaaminen, opiskelu, oppiminen, ilmaisutaito ym.
    2. Kilpailijan, urheilijan, liikkujan, tanssijan, taiteilijan, esiintyjän kinesiologinen valmennus.

Kinesiologian juuret ovat USA:ssa ja sitä käytetään tuloksekkaasti nykyään jo yli 100 maassa, myös olympiatasolla. Siinä saat hyödyksesi sekä länsimaisia keinoja (lihas-, lymfa, verenkierto-, hermosto-, ravinto- ja tunnetekijät), että kiinalaisia ja japanilaisia tehokeinoja, mm. sisäelinmeridiaanit ja 5 elementin hoito.

Parhaat tulokset saat säännöllisillä huoltokäynneillä esimerkiksi 1 x / kk, tai kuurina 5-10 x sarjassa noin 1-6 viikon välein. Varaa alkuun yksittäinen ensimmäinen 2 h käynti, joka sisältää myös alkukartoituksen, ja päätä sitten sarjan ottamisesta. Toki saat varata yksittäisiäkin käyntejä.

Tarpeesi mukaan voimme sisällyttää käyntiisi myös terveysliikuntaa (Asahi®, Shindo®, Jomon, Rytmistä liikeharjoittelua).

Saat halutessasi myös kraniosakraaliterapiaa, shiatsua ja rentoutushoitoa osana terapiasarjaasi.

Vastaanotto Turku (Nummi) sopimuksesta. Varaa aika!Uutta! Voit varata myös puhelin-/Skype-konsultaation. Se sisältää kartoituksen, kehomielitunnehoidon ja itsehoitovalmennuksen (opit tekemään hoidon itse). Puhelin-/Skype-aikasi voi olla minkä pituinen vain eli 1 h, 1,5 h tai 2 h. Hinta on sama kuin kasvokkain tapaamisessa. Varaa puhelin-/Skype-aika tekstiviestillä 050 555 4442. Soitan sovittuna aikana Sinulle.


Lisätietoja kinesiologiasta saat kursseiltani ja/tai ottamalla yhteyttä.

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan itseäsi, lisäämään itsetuntemustasi, ja saamaan helpotusta ja tuloksia!

1 h

62

Pienempiin aiheisiin, usein lapsille, ja joskus myös jo tutuiksi tulleille asiakkaille.

Sarjakortilla 55 €

1,5 h

87

Yleisin ajan pituus. Voi riittää lapsen ensimmäiseksi käynniksi

Sarjakortilla 77 €

2 h

155

Ainakin ensimmäiseen käyntiin ja laajempiin aiheisiin suositellaan 2 tuntia. Huom! Ensikäynti sisältää myös jälkitarkastuksen s-postilla

Sarjakortilla 99 €

Jollet pääse noin 2 viikon sisällä jatkokäynnille, voit varata myös käynnin jälkeisen lyhyen jälkitarkastuksen ja lisäohjeistuksen puhelimitse tai sähköpostilla 30 € / 30 min. / kpl.

Hinnat sis. ALV 24%.

Tilaa aika / sarjakortit: vuokko@feelfree.fi