Hyvinvointivalmennus, rentoutusvalmennus, stressinhallintavalmennus

Hyvinvointikursseillamme opit hoitamaan kehomieltäsi päivittäin. Harjoitteet ovat käytännönläheisiä, tehokkaita ja hauskojakin. Opit tekniikoita monesta eri hoito- ja terveysliikuntalajista.

Nykyisessä digitaalisessa pilvimaailmassa on tärkeää välillä maadoittua takaisin kehoon, pudottaa jalkansa maan pinnalle. Nämä käytännölliset kurssimme tasapainottavat meidät sinuiksi taas kehomme kanssa. Kivut ja stressi laukeavat, rentous, ilo, tyytyväisyys ja tehokkuus lisääntyvät.

Kenelle?

Räätälöimme työhyvinvointivalmennuksen yrityksellenne tilauksesta: kerro toiveenne.

Voit myös koota oman ryhmän (esim. 3-20+ henkeä) sukulaisistasi ja tutuistasi.

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut vuokko@feelfree.fi tai 050 555 4442, kiitos.

PYYDÄ ESITE Aivojumppa®- kursseista 2023 :) ***** Alla esimerkkejä teille räätälöitävistä kurssiteemoistamme

1 PYYDÄ ESITE! Aivojumppa Brain Gym® -kurssi opettajille, ohjaajille, kouluttajille, valmentajille, terapeuteille, hoitajille, huoltajille, "jokamiehille"...
Tällä 4 pv. kv. virallisella kurssilla opit "jumppa"liikkeet, hoitopisteet ja hoitokaavat, jotka auttavat oppimisen lisäksi käyttäytymisen, terveyden ja tunteiden tasapainottamiseen/parantamiseen. Suosittelen! ***** AIKA Yht. 4 pv sopimuksen mukaan OPIT menetelmiä, jotka tasapainottavat aivojen ja kehon eri osien yhteistoimintaa ja tasapainoa. Nämä 26 Aivojumppaharjoitusta ovat helppoja ja hauskoja ”jumppaliikkeitä” ja hoitopisteitä. Ne sopivat kaikille ja kaikenikäisille ***** AIVOJUMPPA • rauhoittaa, rentouttaa • tarvittaessa virkistää • auttaa keskittymään • tehostaa oppimista • kehittää koordinaatiota • lisää itseluottamusta • herkistää kehonkuuntelun taitoa: oman (ja toisten) • parantaa kehon, aivojen, mielen ja tunteiden tasapainoa • lievittää stressiä • parantaa myös vaivoja, esimerkiksi lihaskipuja.. ***** MAKSU 4 pv kv. kurssi ja kv. todistus • 550,00 + alv 24% (132,00) = 682,00 • kurssikirjat tukkuhintaan: • tilisiirto (lasku sähköpostiin), Edenred, Smartum Pay, Hyvinvointipassi (E-passi), Työkuntoseteli ***** ESITETILAUS JA ILMOITTAUTUMINEN vuokko@feelfree.fi / 050 555 4442 (viesti, soitto ma-pe 8-16) ***** ETU: Kun tuot kavereita kurssille, saat ohjauksen/ohjauksia ym. puhelimitse ja/tai hoitosopessa Turussa (1 / tuotu kaveri)!
2“Terveenä töissä” -itsehoitovalmennus
Hoida itseäsi joka päivä! Tällä kurssilla opit käteviä, helppoja, ja osin hauskojakin itsehoitokeinoja, joita voit tehdä töissä, kotona ja matkoilla. Valitse itsellesi esimerkiksi mieluisimmat ja tehokkaimmat hoitoliikkeet, -asennot ja -pisteet monista eri hoitomenetelmistä Ne auttavat kehoasi ja mieltäsi jaksamaan, keskittymään, virkistymään ja myös rentoutumaan. Pika-apua myös stressinhalllintaan.
3 “ReSt” - rentoutus- ja stressinhallintavalmennus
Ehkäise uupumus! Täällä opit pikarentoutuksia päiväsi lomaan, ja myös pitkäkestoisia keinoja rauhallisempiin tilanteisiin. Entä miten voit hallita stressitasoasi ja välttää uupumuksen elämässäsi ylipäätään? Tähän löydät mielenkiintoisia välineitä, kun pääset kurssillamme tutkimaan myös omaa "persoonatyyppiäsi" (ja hieman muidenkin).
4“Hoida ja ilmaise itseäsi taiteilulla” - itseilmaisun valmennus
Kaksi kärpästä samalla iskulla! Opit sekä itsehoitoa että itseilmaisua. Rentoudut, virkistyt ja tasapainotut. Ennakkotaitoja ei tarvita. Kokeiltavat lajit vaihtelevat kursseittain. Lajeja mm: improvisaatio, teatteri-ilmaisu, (tanssillinen) luova liikunta, kahdella kädellä piirtäminen/maalaaminen, kädentaidot, musisointi...
5Vapauta itsesi - itsehoito-, itsetuntemus- ja itseilmaisuvalmennus
6Kinesiologian keinot kotiin ja työelämään
Toimi kuin huippu-urheilijat! He käyttävät kinesiologiaa sekä itsensä päivittäiseen tasapainottamiseen että kilpailuissa onnistumiseen. Käytä hyväksesi kinesiologisen kehoterapian liikkeet ja hoitopisteet. Keinot ovat ilmaisia, pehmeitä ja tehokkaita. Ne lisäävät hyvinvointiasi ja menestysmahdollisuuksiasi.

Pyydä esite näistä kaikille avoimista ja ryhmällesi räätälöitävistä kursseista

Ilmoittaudu kursseille tai pyydä tarjous kurssista omalle ryhmällesi.