Vapaaksi tunnestressistä ja kivusta

 

Etänä: soitan sinulle sovittuna aikana.

Myös videomahdollisuus, jotta näet sinulle henkilökohtaisesti räätälöimämme itsehoitokeinot.

 

Akuutti tunnestressi?  Varaa aika saman tien.

Oletko nykyään ylikierroksilla, pää täynnä ajatuksia,  ahdistunut, tuskainen, "paniikissa", addiktiivinen, univelkainen ja/tai podet epämääräisiä tai selviä kipuja tai vaivoja?

Haluat irti tästä kriisistä tai  päästä eteenpäin kriisinhoidossa? Kriisi tarkoittaa kiinan kielellä myös muutosmahdollisuutta! Tuen sinua parhaani mukaan irtipäästämisessä ja "pääntyhjäämisessä". Tavoitteena saada rauha ja helpotus elämääsi.

 

Krooninen tunnestressi?  Varaa aika.

Oletko jo kauan, kuten viikkoja, kuukausia tai vuosia rämpinyt samassa tunnesuossa? Sotinut itsesi sisällä tai muiden kanssa? Haluatko oppia tuntemaan itseäsi paremmin? Haluatko alkaa hoitaa itseäsi viimein myös käytännössä, helpoillakin menetelmillä?

Autan ja tuen sinua vapautumaan kauan häirinneistä juuttuneista tunteitasi, kuten huoli, murhe, yliajattelu, suru, syyllisyys, ahdistus, pelko viha, kauna, katkeruus. Mistä haluat päästää irti? Mistä haluat tyhjätä pääsi? Takaisin rauhaan ja tasapainoon. Suunnitellaan yhdessä matkasi kohti arvojesi mukaista kestävää ja mielekkäämpää elämäntapaa.

 

Vapaaksi tunnestressistä ja kivusta  (= "5 elementin" -kinesiologia + bonuksena muitakin menetelmiä)

124 e / 90 min.

Säännölliset etätapaamiset 10-20 x sarjassa á 99 e / 90 min.

 

Aiheesi voi olla mikä vaan itsetuntemukseen, itsehoitoon ja itseilmaisuun liittyvä asia, jota haluat itsesssi tutkia, kehittää ja parantaa. 

Esimerkiksi tunteiden tasapainotus yleensä suuresti helpottaa stressiä, vaivoja ja elämää.

Kartoitamme tietoa  suoraan sinulta ja sinusta, myös kinesiologian avulla. Hoitokeinoja saat kinesiologian laajasta valikoimasta ja lisäksi muistakin pehmeistä ja samalla tehokkaista menetelmistä.

Soitan sinulle sovittuna aikana.

 
Miten 5 elementtiä auttavat sinua?

Elämäsi helpottuu huomattavasti, kun lisäät itsetuntemustasi ja saat käytännöllisiä itsehoitokeinoja tunnestressin ja kehovaivojen hoitamiseen "5 elementin" avulla.

Opit hoitamaan itseäsi käytännöllisillä, helpoilla ja joskus hauskoillakin tavoilla

  • kotona, matkoilla, töissä, levossa
  • istuen, seisten, maaten, liikkuessa
  • aamulla, päivällä, illalla, yöllä
  • akupisteillä, muilla hoitopisteillä, hoitoasennoilla, äänillä, väreillä, kuvilla, ruualla, lauseilla, luovuudella, itseilmaisulla, tunteilla...

Löydät tasapainon itsesi ja muiden kanssa. Tulet toimeen ennen kaikkea itsesi kanssa. Sinun on hyvä olla itsesi kanssa. Et tarvitse siihen addiktioita, esimerkiksi muita addiktiivisia ihmisiä.

 

Mistä 5 elementtiä tulevat?

"5 elementtiä" juontavat juurensa perinteiseen kiinalaiseen terveysoppiin. Ihmiset seurasivat luonnon rytmiä ja huomasivat samojen lakien toistuvan ihmisissäkin. 

Elementit ovat puu, tuli, maa, metalli ja vesi. 

Kuhunkin elementtiin liittyy runsaasti tietoa, kuten niille kullekin ominaiset luonnekuvaukset, sisäelinmeridiaanit, ruoka, tunteet, terveysohjeet, ihmissuhdeohjeet jne. 

Kaikessa pyritään tasapainoon. Esimerkiksi tunteet on tärkeä tuntea. Jos jää jumiin johonkin tunteeseen, sitä ystävällisesti käsitellään ja kevennetään.

"5 elementtiä" ovat tuttuja esimerkiksi akupunktiosta, feng shuista ja "9 tähden" -astrologiasta.

Olen vuosia perehtynyt näiden elementtien tasapainottamiseen kinesiolgiassa. Se on länsimainen kartoitus-, hoito- ja valmennusmenetelmä, joka sisältää länsimaisen terveystiedon lisäksi parhaat palat myös kiinalaisesta terveysopista. Kiinalaisesta eritoten juuri nämä "5 elementtiä" ja myös esimerkiksi akupisteiden hyötykäyttöä.

 

 

Esimerkkejä tunnestressin aiheista, joita mielelläni hoidan.

 

 

********************

 

Tässä lisätietoa kaikille avoimista kursseista, joita järjestän ajoittain. "5 elementtiä" auttavat näilläkin kursseilla.

Ota yhteyttä ja kerro, mikä esimerkiksi näistä kiinnostaa sinua, ja järjestetään kurssi toivomanasi aikana ja paikassa!

Hyvinvointikursseillamme opit hoitamaan kehomieltäsi päivittäin. Harjoitteet ovat käytännönläheisiä, tehokkaita ja hauskojakin. Opit tekniikoita monesta eri hoito- ja terveysliikuntalajista.

Nykyisessä digitaalisessa pilvimaailmassa on tärkeää välillä maadoittua takaisin kehoon, pudottaa jalkansa maan pinnalle. Nämä käytännölliset kurssimme tasapainottavat meidät sinuiksi taas kehomme kanssa. Kivut ja stressi laukeavat, rentous, ilo, tyytyväisyys ja tehokkuus lisääntyvät.

 

Kenelle?

 Räätälöimme työhyvinvointivalmennuksen yrityksellenne tilauksesta: kerro toiveenne.

 Voit myös koota oman ryhmän (esim. 3-20+ henkeä) sukulaisistasi ja tutuistasi.

 Tarjouspyynnöt ja tiedustelut vuokko@feelfree.fi tai 050 555 44 42, kiitos.


PYYDÄ ESITE Aivojumppa®- kursseista 2024 :) ***** Alla esimerkkejä teille räätälöitävistä kurssiteemoistamme

1 PYYDÄ ESITE! Aivojumppa Brain Gym® -kurssi opettajille, ohjaajille, kouluttajille, valmentajille, terapeuteille, hoitajille, huoltajille, "jokamiehille"...
Tällä 4 pv. kv. virallisella kurssilla opit "jumppa"liikkeet, hoitopisteet ja hoitokaavat, jotka auttavat oppimisen lisäksi käyttäytymisen, terveyden ja tunteiden tasapainottamiseen/parantamiseen. Suosittelen! ***** AIKA Yht. 4 pv sopimuksen mukaan OPIT menetelmiä, jotka tasapainottavat aivojen ja kehon eri osien yhteistoimintaa ja tasapainoa. Nämä 26 Aivojumppaharjoitusta ovat helppoja ja hauskoja ”jumppaliikkeitä” ja hoitopisteitä. Ne sopivat kaikille ja kaikenikäisille ***** AIVOJUMPPA • rauhoittaa, rentouttaa • tarvittaessa virkistää • auttaa keskittymään • tehostaa oppimista • kehittää koordinaatiota • lisää itseluottamusta • herkistää kehonkuuntelun taitoa: oman (ja toisten) • parantaa kehon, aivojen, mielen ja tunteiden tasapainoa • lievittää stressiä • parantaa myös vaivoja, esimerkiksi lihaskipuja.. ***** MAKSU 4 pv kv. kurssi ja kv. todistus • 550,00 + alv 24% (132,00) = 682,00 • kurssikirjat tukkuhintaan: • tilisiirto (lasku sähköpostiin), Edenred, Smartum Pay, Hyvinvointipassi (E-passi), Työkuntoseteli ***** ESITETILAUS JA ILMOITTAUTUMINEN vuokko@feelfree.fi / 050 555 4442 (viesti, soitto ma-pe 8-16) ***** ETU: Kun tuot kavereita kurssille, saat ohjauksen/ohjauksia ym. puhelimitse ja/tai hoitosopessa Turussa (1 / tuotu kaveri)!
2“Terveenä töissä” -itsehoitovalmennus
Hoida itseäsi joka päivä! Tällä kurssilla opit käteviä, helppoja, ja osin hauskojakin itsehoitokeinoja, joita voit tehdä töissä, kotona ja matkoilla. Valitse itsellesi esimerkiksi mieluisimmat ja tehokkaimmat hoitoliikkeet, -asennot ja -pisteet monista eri hoitomenetelmistä Ne auttavat kehoasi ja mieltäsi jaksamaan, keskittymään, virkistymään ja myös rentoutumaan. Pika-apua myös stressinhalllintaan.
3 “ReSt” - rentoutus- ja stressinhallintavalmennus
Ehkäise uupumus! Täällä opit pikarentoutuksia päiväsi lomaan, ja myös pitkäkestoisia keinoja rauhallisempiin tilanteisiin. Entä miten voit hallita stressitasoasi ja välttää uupumuksen elämässäsi ylipäätään? Tähän löydät mielenkiintoisia välineitä, kun pääset kurssillamme tutkimaan myös omaa "persoonatyyppiäsi" (ja hieman muidenkin).
4“Hoida ja ilmaise itseäsi taiteilulla” - itseilmaisun valmennus
Kaksi kärpästä samalla iskulla! Opit sekä itsehoitoa että itseilmaisua. Rentoudut, virkistyt ja tasapainotut. Ennakkotaitoja ei tarvita. Kokeiltavat lajit vaihtelevat kursseittain. Lajeja mm: improvisaatio, teatteri-ilmaisu, (tanssillinen) luova liikunta, kahdella kädellä piirtäminen/maalaaminen, kädentaidot, musisointi...
5Vapauta itsesi - itsetuntemus-, itsehoito- ja itseilmaisuvalmennus
Elämä helpottuu huomattavasti, kun tunnet itsesi ja hoidat itseäsi päivittäin itsellesi parhaalla tavalla. Nämä myös vapauttavat sinut ilmaisemaan itseäsi ylipäätään, ja mieluiten terveellä tavalla :) . Palvelussa voidaan kehittää näitä kaikkia, tai painottaa jotain näistä. Ota yhteyttä!
6Kinesiologian keinot kotiin ja työelämään
Toimi kuin huippu-urheilijat! He käyttävät kinesiologiaa sekä itsensä päivittäiseen tasapainottamiseen että kilpailuissa onnistumiseen. Käytä hyväksesi kinesiologisen kehoterapian liikkeet ja hoitopisteet. Keinot ovat ilmaisia, pehmeitä ja tehokkaita. Ne lisäävät hyvinvointiasi ja menestysmahdollisuuksiasi.

Pyydä esite näistä kaikille avoimista ja ryhmällesi räätälöitävistä kursseista

Ilmoittaudu kursseille tai pyydä tarjous kurssista omalle ryhmällesi.