Kun työntekijät voivat hyvin, myös business luistaa hyvin!

Varaa minut yrityksenne omaksi työhyvinvointivalmentajaksi eli InHouse -coachiksi! Parantamiskohteenamme ovat kehon & kehomielen hyvinvointi, fyysinen ja henkinen stressinhallinta ja jaksaminen sekä niiden käytännölliset itsehoitokeinot.

Ohjaamme kehollisia itsehoitokeinoja kaikenkokoisille ryhmillenne (2-10-100- yli 1000 hengen tilaisuus) sekä yksittäin työntekijöillenne henkilökohtaisten työhyvinvointiohjelmien kautta.

Uskon, että yrityksenne hyötyy työ- ja liike-elämän taustoistamme ja opinnoistamme. Katso taustamme tästä.


Yksilövalmennus - Henkilökohtainen työhyvinvointivalmennus työpaikoilla

Työntekijät saavat henkilökohtaisesti tulla juttelemaan ongelmistaan, haasteistaan ja toiveistaan talon omavalmentajalle eli InHouse -coachille. Jokaisella on omanlaisensa haasteet ja siksi henkilökohtainen kartoitus, hoito ja valmennus voi auttaa yksilöä nopeastikin. Tapaamisten tavoitteena on, että työntekijä oppii “ohjaamaan” ja hoitamaan itse itseään, sekä ennaltaehkäisevästi että joitakin kehomielen vaivojakin itsehoitaen. Henkilö voi käydä esimerkiksi joka viikko tai joka toinen viikko.

Jokaiselle laaditaan viikoittainen/kuukausittainen oma henkilökohtainen työhyvinvointiohjelma stressinhallintaan ja vaivojen ennaltaehkäisyyn. Keinoina ovat muiden muassa pehmeä liikunta, hoitopisteet/otteet/liikkeet, ravinto, mielenhallinta sekä itseilmaisu- ja muu taitovalmennus.

Henkilökohtainen tapaaminen koostuu näistä osista:
1) kuulumiset/harjoittelun sujuminen
2) hoidettavan asian kartoitus (suullisesti ja/tai kinesiologian kevyillä lihastesteillä tarkistaen)
3) kehon-/kehomielen tasapainotushoito
4) itsehoitovalmennus henkilön “vaivaan”.

Sopimuksesta yrityksenne tiloissa tai läheltänne vuokrattavassa paikassa, tai hoitohuoneellani Turun Kupittaalla: Kaivokatu 11 b, 20520 Turku. Esim. 1-2 päivänä viikossa klo 6.00-19.00 välillä. Arkivaatteissa.

Tavoite-esimerkkejä:

  • Kehomielen tasapainotus: stressi, tunnestressi, addiktiot, käyttäytyminen, “ohjelmoinnit”, itsetuntemus
  • Kehon & mielikehon tasapainotus: ryhti, liikkuminen, painonhallinta, ravinto, kipu, selkä, noidannuoli ym. kehon epämääräiset vaivat
  • Taitojen parantaminen:
    1) Työ-/liike-elämän ammattilaisen osaamisen vahvistaminen esim. Aivojumppa/Brain Gym®:llä. Myös muu osaaminen, opiskelu, oppiminen, ilmaisutaito ym.
    2) Kilpailijan, urheilijan, liikkujan, tanssijan, taiteilijan, esiintyjän kinesiologinen valmennus.

Hinnat sopimuksen mukaan kestoista, käyntitiheydestä, paikasta ym. riippuen.


Ryhmävalmennus - Työhyvinvointivalmennus

Viikkotunnit Varsinais-Suomessa:
Yrityksenne omavalmentajana ohjaan ryhmällenne 1-2 kertaa viikossa itsehoitotunnin kestoltaan esim. 20-60 min. Kerro toiveenne ja räätölöin teille hyödyllisimmät harjoitteet sisältäen esimerkiksi Asahi®-terveysliikuntaa ja Aivojumppa Brain Gym®-kinesiologiaa. Käytännönläheinen ja hauskakin itsehoitotunti parantaa esimerkiksi stressinhallintaa, jaksamista, tasapainoa, ryhtiä, keskittymiskykyä ja läsnäoloa.

Työpajat koko Suomessa:
Voit tilata itsehoito- ja ilmaisuaiheista työhyvinvointivalmennukset yrityksenne tyky-/tyhy-päiviin, kokouksiin, konferensseihin, oheisohjelmaksi, pikkujouluihin, juhliin ym. tilaisuuksiin.

Valmennusten esimerkkiteemoja:
Katso itsehoitopajojen teemat tästä

Hinnat sopimuksen mukaan kestoista, käyntitiheydestä, paikasta ym. riippuen.