Kun työntekijät voivat hyvin, myös business luistaa hyvin!

Kuten urheilussa, myös työelämässä nimenomaan sopivalla rentoudella saavutatte parhaat tulokset.

Monissa paikoissa koko yhteisön ja/tai yksittäisten yksilöiden energiaa on tarpeen rentouttaa ja vapauttaa.

Varaa minut yrityksenne omaksi työhyvinvointivalmentajaksi eli InHouse -coachiksi! Saatte minulta monipuolista apua stressinhallintaan.

Vähennämme kaikenlaista kehon, mielen ja tunnepuolen stressiä sekä opetamme helppoja rentoutuksen ja stressinhallinnan itsehoitokeinoja esimerkiksi turhasta irtipäästämiseen ja "pääntyhjäämiseen".

Näitä keinoja voitte hyödyntää niin töissä, kotona kuin matkoillakin.

Varaa rentoutuksen ja stressinhallinnan säännöllisiä ja myös kertaluonteisia valmennuksia sekä yksilöille että kaikenkokoisille ryhmillenne (2-10-100- yli 1000 hengen tilaisuus).

Uskon, että yrityksenne hyötyy työ- ja liike-elämän taustoistamme ja opinnoistamme. Katso taustamme tästä.


 

Rentoutus & stressinhallinnan valmennus henkilökohtaisesti yksilöille

Työntekijät saavat henkilökohtaisesti tulla juttelemaan (mistä tahansa) ongelmistaan, haasteistaan ja tavoitteistaan talon omavalmentajalle eli InHouse -coachille.

Jokaisella on omanlaisensa haasteet ja siksi henkilökohtainen kartoitus, hoito ja valmennus voi auttaa yksilöä nopeastikin. Henkilö voi käydä esimerkiksi joka viikko tai joka toinen viikko.

Jokaiselle laaditaan viikoittainen/kuukausittainen oma henkilökohtainen hyvinvointiohjelma stressinhallintaan sekä vaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Keinoina ovat muiden muassa pehmeä liikunta, hoitopisteet/otteet/liikkeet, ravinto, mielenhallinta sekä itseilmaisu- ja muu taitovalmennus.

Henkilökohtainen tapaaminen koostuu näistä osista:
1) kuulumiset/harjoittelun sujuminen
2) hoidettavan asian kartoitus (suullisesti ja/tai kinesiologian kevyillä lihastesteillä tarkistaen)
3) kehon-/kehomielen tasapainotushoito
4) itsehoitovalmennus henkilön “vaivaan”.

Sopimuksesta yrityksenne tiloissa tai läheltänne vuokrattavassa paikassa, tai hoitohuoneellani Turun keskustassa. Esim. 1-2 päivänä viikossa klo 6.00-19.00 välillä. Arkivaatteissa.

Tavoite-esimerkkejä rentouteen ja vapauteen

  • Kehomielen tasapainotus: stressi, tunnestressi, tunnekivut, addiktiot, irtipäästäminen, "pääntyhjääminen", “ohjelmoinnit”, itsetuntemus, haastavat ihmissuhteet
  • Kehon & mielikehon tasapainotus: ryhti, liikkuminen, painonhallinta, ravinto, kivut, selkä, noidannuoli ym. kehon epämääräiset vaivat
  • Taitojen parantaminen:
    1) Työ-/liike-elämän ammattilaisen osaamisen vahvistaminen esim. Aivojumppa/Brain Gym®:llä. Myös muu osaaminen, opiskelu, oppiminen, ilmaisutaito ym.
    2) Kilpailijan, urheilijan, liikkujan, tanssijan, taiteilijan, esiintyjän kinesiologinen valmennus.

Hinnat sopimuksen mukaan kestoista, käyntitiheydestä, paikasta ym. riippuen.


 

Rentoutus & stressinhallinnan valmennus ryhmälle

Viikkotunnit Varsinais-Suomessa 2024:
Yrityksenne omavalmentajana ohjaan ryhmällenne 1-2 kertaa viikossa itsehoitotunnin kestoltaan esim. 20-60 min. Kerro toiveenne ja räätölöin teille hyödyllisimmät harjoitteet sisältäen esimerkiksi Asahi®-terveysliikuntaa ja Aivojumppa Brain Gym®-kinesiologiaa. Käytännönläheinen ja hauskakin itsehoitotunti parantaa esimerkiksi stressinhallintaa, irtipäästämistä, "pääntyhjäämistä", jaksamista, tasapainoa, ryhtiä, keskittymiskykyä, läsnäoloa, ja eritoten rentouta ja vapautta.

Työpajat koko Suomessa 2024:
Voit tilata rentoutus- ja stressinhallinnan valmennukset yrityksenne tyky-/tyhy-päiviin, kokouksiin, konferensseihin, oheisohjelmaksi, pikkujouluihin, juhliin ym. tilaisuuksiin.

Valmennusten esimerkkiteemoja:
Katso itsehoitopajojen teemat tämän sivun alareunasta

Hinnat sopimuksen mukaan kestoista, käyntitiheydestä, paikasta ym. riippuen.